Ga naar de inhoud

KliQ vzw

Bij onze partner KliQ vzw kan je terecht voor allerlei vormingen rond seksuele oriëntatie en genderidentiteit. KliQ is actief in verschillende sectoren en je kan bij hen terecht zowel voor algemene basisvormingen, als voor sectorspecifieke trainingen zoals vormingen binnen het werkveld asiel, ouderenzorg, sport, welzijn, werkvloer, lokaal beleid, ... Elke vorming is maatwerk en wordt op de specifieke noden van de aanvrager afgestemd.

Voor een volledig overzicht van het aanbod kan je een kijkje nemen op www.kliqvzw.be.
 

Rebus

Ben je eerder op zoek naar iets kleinschaligs? Misschien kan Rebus je hierin helpen. Neem gerust contact op met ons via info@rebuswvl.be.

Eerder verzorgden wij reeds korte infosessies rond het thema, en over onze werking in West-Vlaanderen. Ook verzorgden we reeds tal van informatiestands op verscheidene activiteiten en evenementen.
 

Rebus biedt van tijd tot tijd ook intern verschillende vormingen aan. Deze zijn toegankelijk voor al onze leden en de leden van onze aangesloten verenigingen. Bekijk zeker onze kalender om op de hoogte te blijven.
 

School uit de kast

Ben je op zoek naar vormingen voor het onderwijs? Dan kan je terecht bij School uit de kast, een initiatief van çavaria en Wel Jong Niet Hetero. Meer informatie vind je op deze pagina.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!